16 oktober 2007

Första GI-veckan

Vi bestämde oss för Åtgärd, jag och sambon. Han vill vikttrimma inför nästa mc-säsong och jag vill bara nångång bli av med alla kilon jag lade på mig när jag var gravid. I en tidningsbilaga hittade vi recept på fyra veckors GI-kur och så satte vi igång. Efter första veckan
kan jag sammanfatta våra erfarenheter:
1. fantastiskt god mat
2. väldigt dyr mat
3. inte en centimeters skillnad i midjan (på mig, sambon har däremot minskat något).

Om en vecka kommer ny rapport, om det finns något nytt att rapportera om.

Andra bloggar om: ,

3 kommentarer:

Heliotropen sa...

Hm, ja vår erfarenhet är ju att det bara funkar på män.

Kajsa sa...

Jag har också kört. Håller med om att det inte är svårt att äta GI, dvs god mat. Problemet är att det lätt blir j-vlt dyrt och dessutom kräver planering! När stressen kommer krypande och det inte finns tid faller allt samman.. Fast jag gick ner 5 kilo som jag har hållit. Målet var förstås att gå ner ännu mer, men vafan, man får vara glad för det lilla ;-)

Botilda sa...

Ja alltså, 200 gram kött eller fisk till varje måltid! Det är mycket det - speciellt som jag envisas med att köpa ekologist och färskt när det är möjligt. Men det måste ju funka med bönor och sånt lite billigare också.

Planering gillar jag. Att varje dag gå till affären och fundera ut vad jag ska laga till middag är däremot själsdödande för mig.

Fem kilo är toppen! Inte ett enda är botten. Men egentligen är det ju rätt många fler som ska bort. Och inte tar jag mig tid för att träna heller.