10 januari 2010

Balkong eller badkar?

Jag letar lägenhet. I närheten av den nuvarande är i princip det enda kravet. Sen kommer jag på att jag har några krav till. I närheten av den nuvarande går nämligen en stor motorled, och den vill jag inte ha dånande i öronen varje stund. Det kravet utesluter över hälften av de bostäder som finns till salu i området.

Dagens jakt har resulterat i valet mellan gammalt och charmigt och nytt och praktiskt. Troligen kommer båda lägenheterna att skjuta i höjden prismässigt, så egentligen kanske de inte är några riktiga val. Men ändå. Tills på onsdag när budgivningarna borde vara över kan jag ju få grubbla över 1913 eller 2004, större sovrum eller klädkammare, kakelugn (icke-fungerande) eller balkong, ytfix eller inflyttningsfärdig, dyr eller ännu lite dyrare.

Var kan man köpa is i magen att vänta ytterligare en eller två veckor?

4 kommentarer:

Carolina sa...

Inte lät det där med budgivning och väntan på nya objekt. Kanske är bloggen ett bra sätt att få stöd?

Håller tummarna för att du snart hittar ngt i din prisklass

Kram

Botilda sa...

Tack! (Jag vet ärligt talat inte om bloggen är rätt forum, men nu är det skrivet i alla fall. Den som läser detta och känner oss ska dock veta att Sprallinen ännu inte vet något – eftersom vi inte vet när det ska ske och vart vi flyttar.)

Maud/En bok om dagen sa...

Skickar per omgående över en liten imaginär påse is att användas vid behov! ;-)

Botilda sa...

Tack för isen!

Nu har den moderna passerat min gräns (med råge) så nu håller vi tummarna för att det bara är jag av de tio på mäklarens lista som vill ha den gamla. Den kan bli ruggigt bra!