28 mars 2006

Mamma jobbar, eller?

Det här är ett dilemma. Jag sitter hemma och arbetar och hör alltså det mesta som händer i lägenheten. Jag hör när pappan och sessan pratar, kelas och sjunger och jag myser när jag hör det. Jag hör när sessan blir trött, hungrig och gnällig och vet inte hur jag ska reagera. Jag är ju på jobbet och pappa har ansvar för barnet. Ändå vill hela jag släppa allt jag har för händer och rusa till barnets undsättning. Trösta med min närhet och min mat. Och hela jag vill att hon och hennes pappa ska klara sig på egen hand, som jag vet att de kan. Hitta egna sätt att trösta på. Hur gör man?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Man frågar "vill du att jag ska"

Nathalie Sundesten Landin sa...

Jag har inget bättre tips än att - det är nog bara att bita ihop. För visst kommer de hitta sätt - men bara om de får försöka. På det sättet är det lättare att jobba utanför hemmet - då hör och ser man inte allt. För visst är det lätt att "lägga sig i".

Sissi sa...

Å, vad svårt det måste vara!! Förstår att du genast vill rusa till deras undsättning. Själv hade jag nog fått binda fast mig i stolen och sätta isoleringstejp på min mun...

Men du vänjer dig säkert, tror du inte?

Anonym sa...

Great work!
[url=http://biksfwfn.com/ifcp/fvrh.html]My homepage[/url] | [url=http://cabxfnuh.com/czxe/vlmd.html]Cool site[/url]

Anonym sa...

Great work!
My homepage | Please visit

Anonym sa...

Well done!
http://biksfwfn.com/ifcp/fvrh.html | http://vkwqvgrh.com/nywv/tqob.html