25 mars 2008

Dagens vinnare

Grattis Kajsa! Du vann tävlingen i inlägget Att skriva för webben. Välkommen till skrivfrukost på Skolhuset den 1 april. Då kommer vi att hitta på ljug en timme och dricka kaffe eller te därtill!

På skrivfrukostarna leker vi med ord och berättelser och gör kreativa skrivövningar en timme innan det vanliga jobbet startar. De som varit med tidigare berättar om hur de fått inspiration att skriva bättre, ha mer kreativa möten och överlag tycka att livet är lite roligare. Alla är välkomna, men Kajsa har fribiljett!

5 kommentarer:

Kajsa sa...

Åh vad roligt! Måste kolla kalendern.. :)

Kajsa sa...

Tusan, kollade på hemsidan och det verkar ju supertrevligt - men jag vet inte om jag hinner till 8.30. Brukar inte hinna till jobbet före strax före nio, vårt dagis öppnar inte förrän åtta.. Återkommer..

Botilda sa...

Å, jag hoppas att du hinner!

Kajsa sa...

Som du märkte hann jag inte.. nätterna är snövliga och hostiga här hemma så jag kände inte att det var läge varken för mig eller dotera att gå upp tidigare, lämna tidigare på dagis och skynda iväg och kanske hinna till skrivfrukost, tyvärr.

Botilda sa...

Det var synd, men så är livet ibland. Du är så klart välkommen vid något annat tillfälle i stället, om det passar bättre.

Heli påstår att vi ljög tungorna svarta till frukosten, men så var det ju första april också.