18 september 2008

Pocket och prasselpaket


Strålande! Jag har fått mitt första paket från Pocket och prassel-utbytet och det är jättehärligt. Fyllt av gotter (fast jag boooorde ju inte...) och en bok som jag längtat efter att få läsa men ännu inte tagit mig tid. Jag är förmodligen sist i Sverige om att läsa ”Flyga drake”, men ändå. Kanske kommer jag att dela sistaplatsen med min hemliga givare, för hen har den oläst hemma hos sig. Vi får absolut jämföra sen!

Nu känner ni ju inga dofter genom bildskärmen, men kaffet som låg i både doftar och smakar underbart – jag sitter med en kopp just nu ;-) Och mörk choklad med hasselnötter. Och hemgjord kola (som smälter i munnen, jag har provat dem). Stort tack hemliga vännen! Jag blev riktigt, riktigt glad över ditt paket.

Hemliga vännen undrar om jag äter vanlig choklad också, men det gör jag nästan aldrig. Det blir för sött, tycker jag. Hen undrar också om jag gillar annat godis än gelehallon. Klart jag gör - jag är godisråtta och sånt godis får vara sött, surt eller syrligt. Men inte lakrits. (Eller gärna lakrits men då delar jag med mig av det och får pluspoäng hos sambon...)

Det enda jag önskar mig nu är att jag inte är så trött på kvällarna, utan orkar läsa igen. Som det är nu somnar jag så fort jag lutar huvudet mot något. För mycket att stå i, helt enkelt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Puh... vad lättad jag blev över att se inlägget och att sakerna kom fram som dom skulle och att du blev nöjd dessutom:)

Håller med dig - det känns som om vi är några av dom sista till att läsa den;)

Tack även för dina övriga tips!
På återhörande:)

Mvh "den hemlige boknörden"

Anonym sa...

Hur gör man för att bli med i det där?

/Heli - som inte heller läst Flyga drake

Anonym sa...

Ni är inte alls de sista att läsa "Flyga Drake", jag har den på önskelistan och vid nästa beställning på bokus blir det den och "Tusen strålande solar" som beställs - tillsammans med några andra önskningar. (Trots att jag har mängder av böcker - ej lästa - som trängs i bokhyllan...) ;-)