02 juni 2009

Håll tummarna

I veckan hoppas jag få besked om något som skulle göra hösten till en bättre höst. Håll tummarna, är ni rara!

Under tiden måste jag ta ställning till om jag ska tacka ja till ett roligt, men illa betalt och slitigt uppdrag som ska bedrivas på kvällstid. Orkar jag och min familj med ännu en omgång med kvällsarbete? Jag tror faktiskt inte det. Men pengarna ... det är ju ändå pengar och sådana har jag inte direkt gott om för tillfället. Får se om det hjälper att sova på saken.

6 kommentarer:

Carolina sa...

Tummarna hålls iaf!

fante sa...

Tummarna hålls :-)

Är pengarna verkligen viktigare än familjen?

Botilda sa...

Tack! Självklart är pengarna inte viktigare än familjen. Men några pengar måste man ha om man alls ska kunna äta och bo...

Anonym sa...

Hej!
Hemliga bokvännen här. Paketet kommer, har av flera olika anledningar haft svårt att fullgöra mina åtaganden... suck. Det är bara att inse att jag inte ska hoppa på sådana här utbyten på ett tag. Men paketet kommer... håller på att göra iordning det nu.

fante sa...

Visst måste man ha lite pengar för att kunna leva och bo, men jag tror att många (vilket inte behöver inkludera dig - jag känner inte dig tillräckligt väl för att veta) tycker att de behöver mer pengar än vad de egentligen behöver. Vi var på bio i går och såg Mammut. Tänkvärd film och tårarna flödade ...

Botilda sa...

Fante, visst har du rätt i det. Här är inte rätta stället att gå in närmare på det, men vi kan väl konstatera att den här lågkonjunkturen börjar gå mig på nerverna.