17 november 2009

Det finns en anledning

Jag planerar. Tänker, räknar, skriver, funderar. Har hopp om att det blir bättre. Och stor sorg över att det inte varit bättre tidigare. Det finns en eller flera anledningar till tystnaden här. Men jag kommer tillbaka. Har saker att berätta och sånt jag vill få diskutera, även om just nu inte är rätt tid.


Under tiden kommer jag att köpa mer garn och använda kroknålen jag fick i ett av pysselpaketen. Det är alldeles utmärkt bra avkoppling! Kanske blir det ett tekniktäcke (för varför ska man hålla sig till de enkla sakerna?). Eller så räcker det att planera, tänka, räkna, skriva och fundera.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Jag hade hoppats att ditt paket hade varit framme nu, jag postade i söndags men jag hörde från vår arrangör att det inte har kommit fram än. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt och hoppas givetvis att det helst ska ha landat i din låda idag.

Anonym sa...

Skickar dig en kram den här vägen.

/Heli

Charleston sa...

och jag köpte garn i veckan, så mormor kan sticka raggsockor åt oss alla. *kram*

svartanova sa...

Vad bra gjort att komma på att det var jag som var din hemliga vän! Hoppas verkligen att du inte blivit besviken och känner att du fått ut något av pocketbytet.

Ha det riktigt gott!

Botilda sa...

Heli och Charleston, tack!

Svartanova, det var inte så svårt eftersom du skrivit det själv ;-) Och du behöver verkligen inte vara orolig, Jag har blivit väldigt glad över dina paket - de andas omsorg och omtanke och har varit jättefina!