21 november 2009

Pocket och pysselJag blev så glad häromdagen när jag kom hem. Där låg ett sprängfullt paket och väntade på mig. Det sista i pocket och pyssel-utbytet. Du min hemliga bokvän, som inte är så hemlig längre, ska ha ett stort tack för alla de fina, omtänksamma paket du skickat! 


Det här sista... Åh! Ett garn i fina färger som kanske blir sockor – eller nåt helt annat. Det får ligga till sig lite. Samma färger som de små pärlorna. Jag har en idé för vad jag och Sprallinen ska kunna pyssla med dem. Tre små änglar som Sprallinen vill hänga över våra sängar. Ett häfte med roliga julkort. En bok av min favoritförfattare, ”Sista boken från Finistere” av Bodil Malmsten! Och så, guldklimpen i paketet. Boken som både jag och Sprallinen satt länge och bläddrade i. 
– Nu måste du göra kläder till mig, mamma. 
– Jag vill ha den här, och den här, och den här... 


Bara klänningar, för just nu är det bara klänningar som gäller. Men jag förstår henne, för de är verkligen fina. Allihop. Några av dem kommer att dyka upp på Tilde textil.


3 kommentarer:

svartanova sa...

Å vad roligt att ni hittade kläder i boken som hon ville ha och som du ville tillverka! Jag hade verkligen hoppats på det. Jag var osäker på om du hade boken, för du skrev att du snart hade det mesta inom barnsömnad. Vilken tur att det inte var så :) När jag såg den på Tradera så chansade jag. ;)Jag ser fram emot att se om det dyker upp någon av klänningarna på din blogg. :)
(Jag försökte få tag på boken av Landström som står på din önskelista, men den var verkligen så svår att hitta...)

Tack för att du skrev så fint om paketet!

Kram, Annelie

Botilda sa...

Stor kram tillbaka! Det kommer fina klänningar, var så säker. Men kanske dröjer det något, för snart packar jag ner alla maskiner och tyger en stund.

miaring sa...

Hej och tack för paketet som kom idag. Finaste paketet, tack så jättemycket!