07 april 2006

Internetberoende?!

Tack och lov finns det ett internetkafé i kvarteret. Mamman och sessan är numera stamkunder där. Sessan sitter i mammans knä och mamman tränar på sin pekfingervals. Anledningen är att hemmet saknar internetuppkoppling sedan drygt en vecka tillbaka. Hade hemmet bara varit ett hem hade det möjligen kunnat fungera som internetavvänjning av föräldrar som nästan varje kväll sitter i soffan och surfar med varsin laptop i knät. Men nu är det inte bara ett hem, det är ett kontor också. Och företaget måste åtminstone få fatt i sin e-post en gång om dagen. Mamman har också utvecklat ett beronde av sajterna Familjeliv och Shortcut, liksom av att följa med i flera intressanta bloggar.

I måndags fick vi meddelande om att en tekniker kommer att ta kontakt med oss inom de närmaste dagarna. INOM DE NÄRMASTE DAGARNA! Än har inget hänt…

3 kommentarer:

hanna sa...

Åh, jag HATAR när uppkopplingen går ner. Ring och tjata på dom, säg att du jobbar hemifrån, då brukar dom vara snabbare! Håller tummarna för att det löser sig!

Ozilline sa...

Usch, hur överlevde vi egentligen före Internet och bredband??? Hoppas du är på snart!

Titta gärna in hos mig...

Och JÄTTEGRATTIS till sessan...
*kram*

Botilda sa...

Två veckor tog det. Kommentaren om att jag jobbar hemifrån fick dem bara att fråga varför jag inte har företagsabonnemang i stället...

Ozilline! Det är ju du! Hej! Och massor av grattis till dig också. Nu, med bredband och bebis som roar sig själv, ska jag kika in till dig. Ses där!