04 april 2007

Det blev en röd


Lime har redan berättat. Är vi vuxna nu?

7 kommentarer:

Kajsa sa...

Ni kunde ha köpt min bil som jag försöker bli av med! Mkt billigare och en mkt bra familjebil. Dock inte miljöbil. Bra val!

Botilda sa...

Miljöbil blev ett allt starkare krav ju längre jag funderade. Jag är ju bara motvilligt familjebilsägare (men det kommer att vara praktiskt, jag vet det, att ta sig ut till landet och hem till Limes ö).

Hoppas du får din bil såld snart! Varför säljer du?

Heliotropen sa...

Mycket vuxna! Grattis! Men vad ska den heta?

Kajsa sa...

Hmm.. detta är ett litet känsligt ämne för mig.. men okej då; Jag säljer min bil för att jag just nu (och sedan jag blev gravid ungefär) är rädd för att köra! Tänker ta tag i det något annat århundrade - just nu drar den bara pengar och används inte fast att det är en bra bil.

Botilda sa...

Heli, vi har faktiskt inte provkört den än, så den har liksom inte presenterat sig. Lovar att återkomma när jag vet!

Kajsa, jag kör mycket, mycket lugnare sen jag blev gravid. Inte rädd, men inte så busig heller. Var sak har sin tid, eller hur, körning är inte din just nu. Det kommer nog sen. (vill förresten snart prata bok - just nu slåss jag med dottern om boken, som hon fattat oväntat tycke för. Släpar den med sig överallt och bläddrar försiktigt samt låter som att hon läser högt ur den. Igår grät hon av ilska över att inte få ha just den boken med sig i sängen när det var dags att sova. Mamman suckade till slut och gav upp!)

fanny sa...

En ford focus?? Vi vill oxo ha miljöbil. Skulle gärna byta till en ford flexifuel, har redan en ford focus... förutom allt gott man gör för miljön sparar man 6000 om året i boendeparkering om man bor i stan....

Botilda sa...

Ett argument så gott som något. Och så får man tillbaka 10 000 kronor (om man köper en ny). Flexifuelen var den enda som passade vårt plånbok, därför blev det den. Plus att det fått så goda omdömen.