05 mars 2007

Ibland är det tufft

”Ditt upplägg var i sig lysande, extremt seriöst faktiskt!” säger kunden när hen läst min offert, men väljer ändå en annan leverantör. För att den är större.

(Jodå, jag förstår hur de tänker, men nu vill jag bittra över detta en liten stund till. Dessutom har det ännu inte hänt att jag har ställt in en kurs.)

3 kommentarer:

Camillas lockar sa...

Trist! Ja, vad ska de säga. Klart de säger att det är jättebra... Det var det säkert, men i alla fall. Suger ju om man ändå inte får uppdraget liksom...

pippilotta sa...

Trist att du inte fick uppdraget. Det är nog alltid ganska svårt att förstå sig på oss "beställare" vad det egentligen är som får oss att välja en leverantör istället för en annan.

Jag njuter i alla fall varje gång jag går in på din blogg. Det är så härligt att få smaka ord och bra svenska. Och att du är en mästare att få mycket sagt på få ord. Där har jag att lära.

Du har dessutom blivit "tagen" gå in på min blogg så får du veta mer...

Botilda sa...

Jo, det var trist, för det var ett rackarns kul uppdrag. Men beställaren valde tryggheten i en större leverantör och det kan jag inte göra så mycket åt. Sååå sugen på att hålla lite mer kreativa kurser nu!

Pipplilotta, tack för de snälla orden. Ska fundera ut konstigheter, det finns säkert en hel del att välja bland ;-)