07 maj 2007

Denna typ av yrke passar mig, tydligen

Jag hittade ett yrkestest via Mamman pysslar och kunde inte motstå frestelsen att ta en liten paus i jobbet. Det här blev resultatet:

Du är en sån person som andra människor värnar om att ha med när det handlar om grupparbete eller något liknande. Alla vet nämligen att du får saker och ting gjorda i tid och att de blir gjorda på ett korrekt sätt. De vet också att du ställer upp om någon annan har kört fast och att du är glad, trevlig och lätthanterlig i största allmänhet. Det är helt enkelt ordning och reda på dig.
Haha! Min nya bokhållare håller nog inte med. Inte de som väntar på att jag ska göra klar min del av boken heller. Eller sambon.

4 kommentarer:

Heliotropen sa...

Så här stod det på mig:

Ekonomi/Försäljning
Du är en extremt utåtriktad person med en osviklig förmåga att vinna över människor på din sida i en diskussion. Inte helt oväntat bor det en liten säljare i dig. Faktum är nog att du skulle kunna kränga vad som helst till vem som helst. Detta personlighetsdrag kan du självklart utnyttja i allehanda försäljningssammanhang och inom marknadsföring. Inom dessa områden kan du dra nytta av din inställning att ett nej faktiskt inte alltid behöver betyda nej, och att ingen stängd dörr inte går att öppna. På vilken arbetsplats du än hamnar kommer du att ansvara för att det blir många personalfester och framför allt att du har kul på dem.

Nåja, det sista stämde ju ...

Botilda sa...

Eller som min första (och nästan enda) chef brukade säga en gång i tiden ”'Nej' är också en positiv köpsignal”.

Tilde text har på tok för få personalfester nu för tiden!

pippilotta sa...

Kul test, har också kollat vad jag ska bli när jag blir stor...

Kajsa sa...

Fick samma text som du, Botilda, som även fortsatte med att jag borde satsa på yrken där dessa egenskaper (att lyssna på andra som babblar om sina problem i timmar) kommer väl till pass. No way, Jose! Jag är alldeles för elak för att ta hand om mina medmänniskor till yrket.