28 oktober 2008

Tre tips till nästa gång

Nästa gång vi åker till stora köp- och biostället måste vi komma ihåg att:
1. ta med oss eget godis om vi ska ha något godis eftersom köerna är kilometerlånga
2. ta med öronproppar – ljudnivån var fullkomligt bedövande både på butiksplanen, i restaurangen och under filmen
3. inte köpa biljetter förrän på eftermiddagen när vi vet om barnet sovit middag eller inte.

Men jag tror inte att vi behöver fundera så mycket, ingen av oss känner för att någonsin åka till ett sånt ställe igen.

Sprallins stora behållning av filmen var Kråkans kommentar när han hjälpte Mamma Mu att klättra i träd, och Mamma Mu berättar om allt hon kan se däruppifrån. ”Och jag ser en korumpa”. Sa Kråkan. Säger Sprallin och skrattar förtjust.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som du har varit på Heron City. Använder själv numera öronproppar vid besök där. Är ett fasansfullt liv där. Så skönt att kunna dämpa bullret och slippa få ont i huvudet. Använder man dessutom apotekets hudfärgade öronproppar, så syns det inte heller att man har dem i öronen. Kan även rekommendera öronproppar på bio. Då blir ljuden lagomt höga och man slipper höra prasslande godispåsar.

/Johanna

Botilda sa...

Nästa gång blir det öronproppar! På bio också, för jag håller med om att volymen är på tok för hög. Jag måste bara hitta några som är sköna - mina öron gillar inte att jag stoppar saker i dem. Just nu leder Apotekets dunvariant.

Anonym sa...

Jag tycker ni var modiga! Lilla A tycker fortfarande att bio är en stor utmaning, och hon är sex år. Är filmen mer än 45 minuter lång, eller svårbegriplig på något sätt, börjar det klia både här och där.

/Heli

Anonym sa...

Skönt att de att det är fler som har öronproppar vid besök i köpcentrum. Trodde jag var ensam med det. Själv så använder jag Apotekets Calmour. Det är öronproppar av vax som man täcker hörselgången med. De dämpar bra och är mycket sköna. Trycker inte som andra proppar. Har jag uppsatt hår så brukar jag använda apotekets hudfärgade öronproppar.