15 januari 2006

Stoltaste mamman

Totalt utan distans blir man tydligen av att få barn. Vår prinsessa är vackrast i hela världen; alldeles sin egen och fantastiskt underbar.

På BB beundrar vi andra bebisar. Säger att de också är söta - vilket de är, men inte lika söta som vår sessa - och gratulerar föräldrarna. Till en barnmorska säger jag lite lagom politiskt korrekt att det är märkligt hur olika de alla är men ändå så himla söta allihopa. Hon berättar då om en mamma för ett tag sedan. Den här mamman vågade inte ta med sig sitt barn ut ur rummet på BB för barnet var så oerhört vackert. Hon var rädd att de andra föräldrarna skulle bli avundsjuka om de fick se hennes bebis och att de skulle tycka att de egna bebisarna var fula i jämförelse. Så för att skydda de andra stannade hon och bebisen på rummet.

Pratar jag i sömnen?

4 kommentarer:

Sissi sa...

Kan säga helt objektivt att er lilla sessa är jättesöt! :-D Vem är hon lik, är det dig eller pappsen?

Vilken rolig historia, om mamman som inte ville visa upp sitt barn! Jösses, då har det verkligen stigit en åt huvudet ;-) Men visst har man träffat en och annan sådana i sina dagar! :-D

Pernilla sa...

GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!! :-D Bäst du inte går hemifrån på ett tag, så att de nadra mammorna inte svimmar av avundsjuka på Konsum!! ;-) Allvar, hon är ju jättesöt!!

Sissi sa...

Kikar in igen för att kolla lite på underverket och för att se ifall du hade uppdaterat sedan senast! :-)

Pussa henne på söta fossingen från mig! :-D

Botilda sa...

*fullt upptagen med att överösa prinsessan med pussar* :-)