26 augusti 2006

Modespaning

Jag har varit på rymmen från familjen! Umgåtts med alldeles vanliga människor och gjort alldeles vanliga saker. Enda dagen i Lycksele där jag höll en föreläsning. Andra dagen ute med en gammal kär vän på kvällen. Drack vin på uteservering till midnatt och bara njöt. Första hela dagen borta och första kvällen utan barn sedan jag blev mamma.

Det kändes lite märkligt att titta fram ur bebistillhållet och stiga ut i den vanliga världen. Till exempel upptäckte jag ju ganska snabb att lucktröjor verkar vara totalt omoderna! Att kvinnorna går med klackade skor! Att killarna inte smyger runt i mysbyxor! Att hästsvans inte är den rådande frisyren! Att tjejerna har skärp runt blusar och klänningar högt upp i midjan! Samt, som en följd, att de har midjor! När jag blir rik och smal och slutat amma ska jag anlita en personal shopper och köpa en helt ny garderob.

3 kommentarer:

Nathalie Sundesten Landin sa...

Jag tyckte att det var svårt att inte först ta mig till barnklädesavdelningen. Man är liksom lite ovan att tänka på sig själv först :-)

Botilda sa...

Eller hur. Lilltjejen är ju hur välekiperad som helst, medan mamman sjavar omkring i för stora mammakläder eller för små vanliga kläder. Har hittills vägrat att köpa kläder i den här storleken...

Sissi sa...

Hehe, känner verkligen igen mig! ;-) Kan man ha håret på annat sätt i än hästsvans?? ;-) Inte om man har ett kräkbarn i alla fall. ;-)

Härligt att alltid få sig ett skratt eller leende när man kikar in här. ;-)