25 februari 2006

Har de inte nån bebis att titta på?

Flickan och jag var på barnvagnsbio igår. Spännande upplevelse att se film i en ljus salong med massor av bebisar och deras föräldrar. Här var sessan inte längre minst. Det fanns flera ännu mindre små bebisar. Och det fanns barn som var så stora att de knatade omkring i salongen. Ljudnivån på filmen var sänkt, men i salongen var den rätt hög. Ibland var det svårt att avgöra om det var fåren på filmen som bräkte eller bebisar i salongen som lät.

Sessan låg i mitt knä och tittade förundrat på lamporna i taket, somnade en stund, vaknade och åt lite. Mitt i filmen var det fikapaus, men då sov hon så skönt så vi satt kvar. Jag grävde fram en kexchoklad ur skötväskan.

Så satt vi där och jag fick se en bioaktuell film. En riktigt bra film – Brokeback mountain. Men lika mycket tittade jag på flickan som sov så gott i mitt knä. Och så mindes jag min förvåning de där allra första dagarna som familj, när vi tittade in i matsalen på BB på kvällen och såg nyblivna föräldrar titta på teve. ”Har de ingen bebis att titta på” undrade jag då. Hon är fortfarande min allra bästa underhållning!

1 kommentar:

Lime sa...

Din och din...